QUI ÉS BAMBÚ?

Bambú, sobretot és la Duna Vilà

 

Vaig iniciar la meva formació fa 16 anys com a educadora social i ja des de bon principi em vaig decantar pel treball amb infants i les seves famílies, especialitzant-me sobretot en petita infància (0 a 3 anys) i partint d'una perspectiva sistèmica.

La meva principal tasca professional l'he desenvolupat en espais familiars, acompanyant famílies, escoltant-les i assessorant-les sobretot en referència a la criança i cura dels més menuts.

També he pogut gaudir de la formació com a terapeuta familiar sistèmica, incorporant aquesta visió de la vida i de les relacions familiars en el meu dia a dia.

Per complementar la meva formació, també  vaig cursar la Formació de massatge infantil per l'Associació Espanyola de massatge infantil i des de llavors no he parat de fer cursos  des del  meu projecte personal, Bambú.

El que destacaria de mi mateixa, seria el meu caràcter alegre i afectuós, la voluntat de fer-vos sentir acollits i escoltats en tot moment, el somriure i les ganes de jugar i gaudir amb els més petits.

Sóc una apassionada els contes, les titelles i el joc dels més menuts.

Oriento la meva pràctica partint d'una criança respectuosa amb el desenvolupament i necessitats dels infants i per això intento difondre aquests coneixements i aquesta mirada en els tallers i en el meu dia a dia com a mare.


  • Icono social Instagram
  • https://www.facebook.com/bambuesjoc/
  • YouTube Social  Icon

Duna Vilà

 

Mare, educadora social, terapeuta familiar educadora de massatge infantil i contacontes

Amb un somriure als llavis i moltes ganes de jugar

 

bambuesjoc@gmail.com

Granollers.