top of page

Bambú, sobretot és la Duna Vilà

 

Vaig iniciar la meva formació fa 17 anys com a educadora social i ja des de bon principi em vaig decantar pel treball amb infants i les seves famílies, especialitzant-me sobretot en petita infància (0 a 3 anys) i partint d'una perspectiva sistèmica.

La meva principal tasca professional l'he desenvolupat en espais familiars, acompanyant famílies, escoltant-les i assessorant-les sobretot en referència a la criança i cura dels més menuts.

També he pogut formar-me com a terapeuta familiar sistèmica, incorporant aquesta mirada tan valuosa en el meu dia a dia.

Per complementar la meva formació, també  vaig cursar la Formació de massatge infantil per l'associació Espanyola de massatge infantil a banda d'altres cursos relacionats amb l'aprenentatge dels més petits i de les relacions familiars.

Alhora de treballar amb famílies i petits, per mi és essencial que us sentiu acollits i respectats, ser molt clara i accessible en el que us vull transmetre i amb els petits, tenir present en tot moment, el somriure i les ganes de jugar i gaudir amb ells.

Sóc una apassionada els contes pels menuts, del moviment psicomotriu i de com la fitoteràpia i els olis essencials poden aportar benestar en el nostre dia a dia. 

I per acabar, cal destacar que  la meva pràctica professionals parteix d'una criança respectuosa amb el desenvolupament i necessitats dels infants i les famílies.  

Duna Vilà

CURRÍCULUM

ESTUDIS REALITZATS

 

Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (maig 2006)

 

Diplomada de Postgrau en Intervencions Sistèmiques, impartit pel Centre d'Estudis Sistèmics de Girona i la UDG (juny 2014).

 

1r curs i 2n Curs de la Formació Bàsica en el model sistèmic. Teràpia familiar  impartit pel CES de Girona, centre vinculat a l’Escola de Teràpia Familiar de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. (curs 2011-2012 i curs 2012 -2013)

 

Educadora de massatge infantil per AEMI i IAIM, (novembre 2014).

Curs "Infancia, potencia y acompañamiento" 30h de Teta-a porter (2017) 

Curs "Bases para el éxito en el aprendizaje infantil" 30h de Tamara Chubarovsky  (2020) 

EXPERIÈNCIA LABORAL

Actualment:

Educadora del projecte Bambú és Joc realitzant tallers familiars i assessoraments en escoles, biblioteques, espais familiars i de criança i amb  i famílies, ​

Coordinadora i educadora de l’Espai Familiar de l'Ajuntament de  les Franqueses del Vallès des del setembre del 2015

Educadora del projecte MATERNO-INFANTIL a les Franqueses del Vallès amb el programa SOAF de la Generalitat de Catalunya (també realitzant tallers amb escoles) ​ des de octubre 2018

Educadora del projecte comunitari "Moviment" de l'Ajuntament de Granollers des de l'abril del 2017

Anteriorment:

 

Educadora a l’Espai Familiar Petits i Grans de l'Ajuntament de Granollers (gener 2011 – setembre 2015)

 

Coordinadora I educadora del Centre Obert Font Verda de l'Ajuntament de Granollers (febrer de 2012 – maig 2015)

 

Educadora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Parets del Vallès (setembre 2008 – juliol 2010).

 

Coordinadora i Educadora al Centre Obert de Parets del Vallès (abril 2007- juliol 2010).

 

Mestra de dansa a l' Escola La Falguera de Vilanova del Vallès (setembre 2007- juny 2008)

QUI ÉS BAMBÚ ÉS JOC? 

bottom of page