MASSATGES PER NADONS

massatge infantil

Els cursos de massatge per nadons consten de 4 sessions. En elles podreu aprendre a fer els diferents moviments de massatge  a les diferents part dels cos del nadó de la mateixa manera que donem temps als infants per incorporar el massatge com una experiència agradable per ells  i poguem anar  veient una evolució.

Iniciem el massatge per les cames i poc a poc anem incorporant la panxa, el pit, braços, cara i esquena.

En el curs, també dediquem una bona estona a fer jocs de tacte, cançons, contes sobre la pell  i juguem amb titelles i diferents textures. Aquesta part és molt divertida!

A part de la part més pràctica, també podrem parlar de temes relacionats, amb la son, l’estimulació, el plor, el desenvolupament motriu… que segur que us interessen i també és molt enriquidor compartir-ho amb altres famílies!

El primer que cal tenir present és que el massatge sempre el realitzen els pares als seus nadons, i l’educadora, en aquest cas jo mateixa, el que fa és mostrar als pares diferents tècniques i jocs perquè després els pugueu fer a casa tranquil·lament.

Aquest curs és una gran oportunitat per gaudir d’unes estones agradables i relaxants, per vosaltres i els vostres fills, on poder compartir l’experiència amb altres famílies, i on gaudirem d’uns moments màgics de jocs i cançons!

massatge infantil per nadons bambú és joc