top of page

CURS DE MASSATGES PER NADONS

massatge infantil

Els cursos grupals de massatge per nadons consten de 4 sessions, on les famílies podeu aprendre a realitzar el massatge infantil al cos dels vostres menuts. 

També existeix la possibilitat de realitzar un curs de massatge infantil personalitzat de manera que es realitzen 2 sessions al domicili de la família.

Durant aquests cursos en ens endinsem en el món del massatge infantil a poc a poc, al ritme dels nadons i normalment comencem aprentent el massatge per les cames i poc a poc anem incorporant la panxa, el pit, braços, cara i esquena.

En el curs, també dediquem una bona estona a fer jocs de tacte, cançons, contes sobre la pell  i juguem amb titelles i diferents textures. Aquesta part és molt divertida i ens ajuda a seguir realitzant el massatge infantil quan comença a aparèixer el moviment

A part de la part més pràctica, en aquestes sessions també es dóna cabuda a  parlar de temes relacionats, amb la son, l’estimulació, el plor, el desenvolupament motriu… temes que interessen a les famílies i que resulta ser molt positiu poder-ho compartir  amb altres famílies

El primer que cal tenir present és que el massatge sempre el realitzen els pares als seus nadons, i l’educadora, en aquest cas jo mateixa, el que fa és mostrar als pares diferents tècniques i jocs perquè després els pugueu fer a casa tranquil·lament.

Aquest curs és una gran oportunitat per gaudir d’unes estones de qualitat, relaxants i que potenciïn el vostre vincle com a família.

massatge infantil per nadons bambú és joc
bottom of page