JOCS D'AIGUA 

jocs d'aigua experimentació

Amb l'arribada de l'estiu, les piscines són un lloc ideal per passar llargues estones amb els petits, però a vegades les opcions de joc són una mica limitades si encara no són uns grans nadadors.

Així doncs, aquesta proposta va una miqueta més enllà, concebre la piscina com un espai de joc també amb l'aigua i sobretot pensant l'activitat per als més menuts de la casa, de 0 a 4 anys.

La proposta inclou un circuit d'aigua, on els nens podran anar jugant a posar aigua i veure quin recorregut fa, jocs per pescar, aigua de diferents colors per experimentar creant nous colors o jugar a transvasar-la amb diferents recipients, un espai de bombolles de sabó, un racó pels més petits amb ampolles sensorials amb diferents materials, i finalment unes taules d'experimentació amb diferents propostes de joc.

Amb totes aquestes propostes de joc, la piscina és un lloc molt millor per passar les tardes d'estiu!

Aquest any hem iniciat l'activitat dues tardes del mes de juliol a la piscina de Vallromanes i esperem que aquesta proposta vagi una mica més enllà ja que realment els petits s'ho han passat d'allò més bé!

jocs d'aigua experimentació
jocs d'aigua experimentació