top of page

CONTES SOBRE LA PELL

Els Contes sobre la pell són la combinació perfecta entre la part més lúdica del massatge infantil i la part més afectiva dels contes. 

Podeu trobar aquestes sessions en format grupal en espais com ara Biblioteques, espais de criança o escoles bressol. O bé podeu comptar amb un format individualitzat, amb una sessió al vostre domicili o bé com a regal de benviguda per una nova família.  

En el contes sobre la pell, les nostres mans es poden convertir en animals grans i petits, en pluja i neu, en pintors i cuiners... tot transmetent als infants contes breus a través de la pell, el sentit que més desenvolupat tenen en aquesta etapa.

Els contes ens ajuden a poder seguir fent massatges quan els nadons comencen a explorar i ja no tenen tantes ganes d’estar quiets. Ens permeten una mica més de joc i expressivitat, combinant so i tacte.

Per explicar contes als més petitons són importants les melodies, els tons, els diferents moviments, les rimes i les repeticions.

La idea principal de les sessions de Contes sobre la pell, sobretot és que els pares i mares experimentin amb els contes i el tacte, gaudeixin de l’estona compartida i puguin agafar idees i recursos per aplicar-ho a casa seva amb els seus fills.

Contes menuts, contes sobre la pell dels nadons
taller de conte sobre la pell, carícies nadons, massatge infantil
bottom of page